Барај

Големата ретро-забава ќе биде во средината на мај!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Големата ретро-забава ќе биде во средината на мај! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Баксис е домаќин на неговата единствена изложба по четврти пат.

bacsis CPU колекција

Елитните програмери на Унгарија се натпреваруваат со ННГ

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Натпреварот за програмери на ННГ C + + се одржа на декември 7 во седиштето на компанијата за развој на софтвер во Будимпешта.

c grandpix_ngg
Во квалификациите, осум или шест високи тимови од сите триста енкодери дојдоа до финалето за конечно да го измерат своето знаење за загатката што ја создадоа програмери од ННГ.

Како Марио Карт во живо

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Некои австралиски млади луѓе мислеа на тоа, и тоа беше жив чин на Mario Kart. Можете да го видите резултатот подолу.

Се разбира, тука не мора да ја завиткате раката и ногата.

Тие се најталентираниот студентски програмер

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Во Ериксон 2013, Ериксон Унгарија го организираше натпреварот за програмирање на C ++ за студенти и дипломирани студенти за една третина. На годинашниот Ериксон турнир, учесниците беа во можност да ги измерат своите вештини во три круга.

за многу, добар програмер-со-мало-сајт

Конкурсот беше освоен оваа година од пријателска компанија која отиде во средно училиште, денес двајца се студенти на Универзитетот Панон, додека третиот член на тимот е докторант на ЕЛТЕ. Членови на тимот на Проклан: Давид Бучку, Герго Доцци (Универзитетот Панон) и Балаз Салкаи (ЕЛТЕ).