Барај

А работа метод за да се добие подарок нареди до Божиќ

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Вие не сте доцна, можете да нарачате од кинески магазин, и тоа е шанса да пристигнете!

Етереум рударство со GeForce GTX 1070 VGA

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Етереум рударство со GeForce GTX 1070 VGA - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Интернетот експлодира на оваа тема. Секој сака да заработи виртуелни пари и да се збогатат. Се разбира, ова ќе биде само неколку, но како што слушам, со 3-4 видео картички, можете да барате пристојни џепарлачки пари. Научниците се заколнаа на ATI картички, можеби шефовите на Легит Осврти гледаат што прават кога се обидуваат да ги користат NVIDIA картичките.

GeForce GTX 1070 агол 645x651

Барион ја проширува својата меѓународна експанзија со трансакција од половина милион евра

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Барион ја проширува својата меѓународна експанзија со трансакција од половина милион евра - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Унгарските инвеститори во ангел започнуваат една од најпознатите ветувачки унгарски финитехх (финансиски-технолошки) компании за започнување, Барион, на меѓународна патека. Благодарение на својот радикален бизнис модел, барион Smart Gateway решението за плаќање преку интернет беше воведено од 1800 за една година и половина, а 400 илјадници корисници ја користеа услугата.

barion1