Барај

Viboton i8 Plus - Насекаде измислувате!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Viboton i8 Plus - Насекаде измислувате! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Со името на тоа, тоа може да биде бренд за лекови, се разбира, тоа не е.

виботон i8 плус

Шарена партија сијалица за долги, темни зимски вечери

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Од оваа сума на пари 5 минути "репутација" да се купи е речиси фантастично.

Паметна LED светилка BL08A E27

Chromecast расклопува

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Chromecast се смета за голем погодок од Google. Со мала гаџет можеме да подржуваме телевизија, како и околу една третина од она што можеме да го направиме со AppleTV. Се прашував луѓето не мораа да одат со нив, и брзо го погледнаа она што беше скриено под превезот на уредот.

1

Династија - Јадрото 4 е завиткано околу телевизорот

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Паметни телевизори се дел од нашите денови денес. Но, што правиш, кој пред неколку години е целосно задоволен со плазма, но сака и да го користи интернетот. Едно сигурно, не го фрлајте!

4b273bd3df2e22926654fb26a1eb76211372772615 x

Сенкор ТВ паметен

Не постои месец за дигитално префрлување

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

2013. Во јули 31, во средината на земјата, округот 14 го заменува традиционалното аналогна телевизиска емитување со модерно дигитално емитување.digitalis atallas_magyarorszagon