Барај

Бројот на продадени Sony PS4s достигнал милион 63,3

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Бројот на продадени Sony PS4s достигнал милион 63,3 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Јапонскиот конзолен крал, Sony ги објави своите први квартални финансиски резултати за 2018. за финансиската година што завршува март. Во текот на овој период, прометот на компанијата значително се зголеми.

PS4 пратки

Аутопсија на Sony PlayStation 4

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Извонредното видео подолу не само што ја открива внатрешноста на конзолата, туку исто така открива голем број на интересни информации.

Така беше Лара Крофт

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Пред мене, мојот наследник или Sony PlayStation конзолите едни против други.

362 GB е управуван од сопствениците на Xbox One

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Иако конзола е 500 GB за складирање е зафатен, но на оперативниот систем и различни апликации на овој kisajátítanak 138 GB простор за складирање.Xbox One_Official_Wide

По "пука", излегува дека ова е доста игра доволно.

2,1 милиони PlayStation 4 под дрвото

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Меѓународна продажба на конзолата повеќе од 2,1 милиони единици, по телефон, е Америка пазар, Европа, Австралија и Латинска Америка. Playstation-4 екранотГоренаведените број на копии е вклучена во ист јас се продаваат во ноември 29 700 илјади единици во Европа и Австралија, но се уште се смета за добар резултат.