Барај

Преносливиот 6D DLP проектор JMGO M3 е прекрасен

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Преносливиот 6D DLP проектор JMGO M3 е прекрасен - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Не случајно ја добивте наградата Reddot, вистински дијамант меѓу проекторите.

Excelvan CL720D - каде започнуваат проекторите

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Excelvan CL720D - каде започнуваат проекторите - 4.5 надвор од 5 врз основа на 8 гласови

Работата е, денес, влегувам во многу навистина лош проектор. Во големи букви, се рекламира како 1080p, но кога ја читам спецификацијата, се покажува дека е само 480p, но исто така поддржува 1080. Па, ти благодарам, не морам!

Excelvan CL720D 1

PRS200 - влезен LED проектор за пролетта 20

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Мислам дека ми се допаѓа многу филмаџии како мене на проектор за да ја направам вистинскиот филм. Па, PRS200 веројатно не е проектор што го сакаме, но ако ја погледнеме цената и неговите карактеристики, доволно е да влеземе во влезното ниво.

Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439