Барај

Сомични слушалки G941 - USB, намалување на шумот, поевтино

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Сомични слушалки G941 - USB, намалување на шумот, поевтино - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Најдов многу мрачна, добро собрана веѓа на сликите, што е повеќе од способен за еден шум во полето на способност.

Enusic 001 Мини Bluetooth звучник, со мала јачина на звук

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Enusic 001 Мини Bluetooth звучник, со мала јачина на звук - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Вие сте неколку, само телефони се достапни, но сакате да ја слушнете целата музика. Ќе го правите она што ви треба за двете раце, но ќе треба да направите важен повик. Па, во такви случаи, Enusic® 001 Mini Bluetooth звучниците се во ред!

RP-HF500M - стерео слушалка од Panasonic

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Panasonic ги претстави своите нови слушалки наречени RP-HF500M, кои обезбедуваат одличен звук благодарение на 40 милиметрискиот неодимиумски магнет.

Препорака за производот: ConCorde AL-206 2.1

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

2.1 звучен систем за 1891 форинти? Неверојатно, но точно!Конкорд Ал 206

Дрвената кутија ConCorde AL-206 располага со сабвуфер со W-W вати и два звучници 5 со вати.

Подобрен е квалитетот на радио на Kossuth Radio

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

2014. Од јануари 2, можете да одите на повеќе слушатели и подобар квалитет преку доставување на радио за јавен сервис.30-радиоСо помош на новата даночна мрежа и размена на фреквенции кои им се достапни на јавниот сервис, Радио Кошот и Данко радио емитуваат на неколку студенти. Како резултат на подобрувањето на квалитетот, директорот на јавната услуга сега е достапен како процент од земјата 88, додека Dankó Radio 84 достигна процент покриена површина.