Барај

Подобрен со навивачите на AMD

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Подобрен со навивачите на AMD - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

ASRock не може да продава графички картички Phantom Gaming на стариот континент.

Ние комуницираме на голем број на вести дека планира да започне во првата видео картичка ASRock семејството во средината на април. Веста беше потврдена, фановите на брендот беа возбудени кога треба да се појави на полиците во вестите. Но, времето истрча на трпение, и како се повеќе и повеќе луѓе почнаа бомбардирање на компанијата со прашања, па се принудени да признаат боја: AMD не остави продажба линија на производи во Европа, па Фантом Gaming Серија (во моментов) на располагање само во Азија.

По NVIDIA GPP (кој веќе беше официјално отповикан), постои возбуда дека AMD дискриминира еден од своите партнери. Веројатно, тоа не е толку добра компанија на Далечниот Исток, како што е во Европа, така што моменталните партнерства не сакаат да бидат преоптоварени овде, наместо тоа, тие ја ставаат Азија на рамената на ASRock.

Извор: guru3d.com

Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439