Барај

Игнорирај ја оваа картичка Гефорс!

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Игнорирај ја оваа картичка Гефорс! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Варијантата на GDDR1030 на GT 4 е едноставно патетична.

NVIDIA возачот издава wind8apps

Добриот свет може да се врати на играчите

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

DigiTimes, осврнувајќи се на сопствените ресурси, објави дека графичките картички можат да бидат значително поевтини овој месец.

Може да бидете тужени од NVIDIA, еден од печатите на Леново се пожалил

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Можеби ова ќе стимулира стоечка вода: ASRock доаѓа во Европа

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Потврдено, графичките картички на ASRock наскоро ќе стигнат до стариот континент.

асиметричен фантомски отварач

Дали AMD Vega прави толку добро?

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Помалите процесор производители се пофали на Computex со бројот на инсерти доставени Вега има десет пати подобра од претходната генерација.

радеон вега