Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1585

Изворот на сериозни проблеми е априлското ажурирање на Windows 10

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Најновото издание на оперативниот систем доаѓа со Intel SSD дискови.

Проблемот сè уште не е правилно испитан, па не знаеме точно кои видови на проблеми се вклучени. Сигурно е дека имало сериозни проблеми со голем број на меморија за складирање на Intel кога корисниците го инсталираа најновото update на Windows 10; обично компјутерот е заглавен при подигнување, па затоа стана практично неупотреблив.

StorageReview Intel SSD 730 серија

Засега, луѓето немаат друг избор освен да останат во претходното издание на системот, но автоматското ажурирање е централно запрено. Секако, Мајкрософт работи на решавање проблеми, но мора да бидеме трпеливи, бидејќи ова не е единствениот проблем со кој треба да се соочат програмерите. Windows 10 пролетта ажурирање со Chrome и Firefox не одржува добра врска, според други извештаи, спроведувањето на Specter и Meltdown грешките не може да се имплементира добро.

Ажурирање!

Наводно, следниве модели се засегнати: серијата Intel 600P и Pro-6000.

Извор: Microsoft, guru3d.com

Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439