Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1545

Дали знаете што е PUBGeographic?

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Дали знаете што е PUBGeographic? - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Таа стана многу смешна работа, но во исто време е многу креативна.

PUBG

Корисник на YouTube (Sonny Evans) во National Geographic го сними шоуто на BattleUnknown на PlayerUnknown - благодарение на функцијата за репродукција во декември 3D.

Не само за навивачите.

Зачувувањето на реприза (до максимум делови од 20) беше брилијантен потег, бидејќи неколкукратните кратки филмови веднаш откриваат зошто ја сакаат оваа игра толку многу; тука навистина може да се случи! Со слободен поглед на камерата, можете да ги следите сите настани во рамките на 1 km, што е слично на Grand Mode на Grand Theft Auto V (режимот на режимот).

Извор: Dexerto