Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 1734

Така функционира крилото!

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
 

Можеме да направиме лошо ако не можеме да ја обезбедиме заштитата на нашиот компјутер.

логос на прикривање на споровите

Изминатите неколку дена беа јасно во духот на Meltdown и Specter, но ние навистина не видовме точно што прават овие слабости. Во видеата подолу може да се забележи како се чита меморијата, како да се добијат лозинките, но исто така е до колку е лесно да се реконструираат претходно видените слики со вистинско знаење.

 
 
Многу корисно резиме на инцидентот IDE кликнете за да прочитате! Дали исто така се радувате на надградбите на Windows?