Барај

Значи, да ја слушнеме темната тема на Windows 10 во автоматски режим!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Услугата беше објавена во ажурирањето на Windows 10 Anniversary, но од тогаш има изненадувачки мал развој.

прозорец 10 отворена статија

10 совети за tweaking на Windows 10 машина

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
10 совети за tweaking на Windows 10 машина - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

M1 Newsstand објави внимателен колекција на Windows 10 Оптимизација прашања подолу.

Демонстрацијата на Forza Horizon 4 може да се симне

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Демонстрацијата на Forza Horizon 4 може да се симне - 5.0 надвор од 5 врз основа на 3 гласови

Играта е т.н. Play Anywhere наслов, кој може да се симне и на компјутер и на Xbox One.

сила на хоризонтот 4 лого