Барај
  • процесор
  • напишано:
  • Прочитајте: 2189

Дали ASRock и ASUS направиле грешка?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Двата нови пристигнувања, Ryzen 5 2400GE и Ryzen 3 2200GE, беа поразени пред време.

amd r5r7 ryzen logo

Повеќе внимателен читатели веројатно забележал дека овие имиња веќе видовме неколку пати, само за да бидат во симболот "Е" се водат за исчезнати од крајот на знакот. Врз основа на овие информации протекоа од номенклатурата ASRock на AMD се залага за енергетски ефикасни модели, така што светлината на денот брзо, веројатно забележал регрути ќе бидат обезбедени ексел во оваа област. На двете гледа Ryze APU добијат вати рејтинг на TDP 35, поради оваа причина, оперативниот фреквенција е намален 300 400-MHz. Многу е веројатно дека темпото на IGP ќе падне нешто, но ние не добивме никакви податоци. Покрај тоа, ASRock, ASUS веб-сајт, исто така, се појави во новите модели, но тука има некои забуна во нештата.

AMD Raven Ridge Ryzen 5 2400GE Ryzen 3 2200GEЕве ги двата гладни уметници.
Ќе имате ли барање?

Тоа е сигурно, бидејќи вчера објави Ryze 45 вати потрошувачка може да се контролира (стандардната вредност 65 вати), па се чини дека две други фрлени во длабока крајот процесор понатаму 10 Watter малку чудно. Се разбира, тоа е можно дека тие, исто така, ќе биде можно да се намали TDP, но се разбира, ова не може да продолжи на неодредено време (неказнето), како што не се очекува таков сериозен брзини по ниска потрошувачка на енергија.

Извор: ASRock, ASUS