Барај

AMD почна да си ја цени

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

AMD веќе ги џвака цените на процесорите Ryzen 7 пред Интел да реагира на претходните проблеми.

amd ryzen arazas

Еден од најголемите американски интернет продавници, Newegg.com, е воодушевен од нашите блескави карактеристики. Ние нема да го повлечеме, да ги видиме тие грашок!

  • AMD Ryzen 7 1800X 499,99 се заменува со 459,99 долари
  • AMD Ryzen 7 1700X 399,99 се заменува со 349,99 долари
  • AMD Ryzen 7 1700 329,99 се заменува со 299,99 долари

Во ред, ако не се погледне низ прозорецот да се фати пред очите на Белата куќа, но (добро) можност дека порано или подоцна ние, исто така, спаѓаат во цените.

мислења

Med1on
Самопромоција, но AMD одлуката не беше попуст:

http://www.pcworld.com/article/3200040/computers/no-amd-didnt-slash-ryzen-prices-ahead-of-threadripper-launch.html