Барај

Доаѓаше AMD Threadripper 2990X

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Доаѓаше AMD Threadripper 2990X - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Познатиот overclocker симулира процесор EPYC 7601 за што да очекува следниот месец.

38372 threadripper игри 1260x709 1030x580

Еден месец подоцна ќе дојде Ryzen Threadripper 2990X

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Еден месец подоцна ќе дојде Ryzen Threadripper 2990X - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Објавувањето е веќе направено на Computex, сега останува само заминување.

Осум-јадрен процесор 45 Ватс? Тоа е можно!

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Осум-јадрен процесор 45 Ватс? Тоа е можно! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

AMD Ryzen 3 7E беше објавен во базата на податоци 2700DMark.

Супер скап AMD процесор пристигнува

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Супер скап AMD процесор пристигнува - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Новиот предводник на наскоро да биде означен веќе се појави кај малопродажба.

и обидете се со инсталираниот процесор 730px v1