Барај

Добра вест за гејмерите во GDDR6 по поволни цени

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Со Digi-Key електронски компонентен дистрибутер, добивме некои увид во цените.

микрон gddr6 2017

Продажбата на SSD се зголеми и ова може да има недостатоци

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Деликатната рамнотежа на понудата и побарувачката лесно може да се меша.