Барај

AOC го воведува супербрз 240 Hz AGON G-SYNC монитор

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

На AOC најновите 240 Hz игри монитор ќе биде достапен во втората половина на август. Време на одговор MS AOC AGON AG251FG 1, NVIDIA G-Sync-надвор, Улм со NVIDIA и други игри својства, исто така, се пофали премија, што значи дека на екранот е идеален за FPS игри.

AOC AGON AG251FG

AOC го проширува опсегот на мониторот B2B

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Q2790PQU издавање на AOC AOC проширува QHD прикаже најновите во септември, а 90-серија монитори се за деловни цели. Од монитори се смета за еден од најважните инструмент за работа на (дома) канцеларијата на работниците, изборот на соодветен модел (и) да имаат значително влијание на долгорочни бизнис успех. AOC претставува број на фактори кои треба да се разгледа пред да го купат нов монитор за работа.

AOC 90P angled.tif

8K, криви и бои Philips монитори на 2017 IFA Show

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Филипс следи избор-2017 2018 е јасно покажува како Филипс е посветена на заоблен дизајн и извонредна репродукција на боја за. криви модели прикажани во големина 2017 27 е IFA протега од 49 инчи. Мониторите, сепак, не само што се одликува со заоблен - многу атрибути карактеристични за нив, кои обезбедуваат одлична боја искуство е: ултра-широк во боја технологија, Квантна Дот и HDR модели ќе се најде и на штандот.

ИФА преглед модел 2

G-MASTER GB2488HSU-3 - гејмерски монитор од iyama

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Iiyama, исто така, останува на линија и започна со играч развиен монитор. Ако сте ја прочитале нашата статија за AOC гејмерскиот монитор, тогаш големото изненадување нема да дојде до спецификацијата.

iiyama G MASTER GB2488HSU 3 a