Барај

Xiaomi го разнесе, но FanJu не

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Тоа е дрвен часовник повторно, но тоа е добро!

fanju idojarasos cucc

FanJu FJ3365 Метеоролошка прогноза за бои - 27,99 долар

Незаборавно големо дело (36% попуст) е достапно во FanJu FJ336, декоративна метеоролошка станица. Вториот, всушност, не е шега, тоа не е боб-пластика со дрва, туку вистинско дрво - теоретски бамбусова сорта. Широкиот, голем дигитален дисплеј не изгледа лошо, иако фактот што покажува брутално многу информации:

  • температура (MAX / MIN, затворен и отворен);
  • влажност (надворешност и внатрешност);
  • месечината фази;
  • дневен аларм (со snooze функција);
  • точно време и датум;
  • компактна временска прогноза (барометар).

Вториот е точно 7 со различни икони во боја: сончево, слабо облачно, облачно, дождливо, интензивен дожд, снег и тежок снег. Значи, би било штетно да се негира веста на FJ336, не знаејќи го зборот "помалку", а последниот квадратен сантиметар од издавачот исто така беше искористен. Исто така вреди да се напомене дека осветленоста на задното светло може да се прилагоди на две различни нивоа или може да се исклучи на барање - на пр. менаџмент на енергија.

Природно, гаџетот, исто така, има надворешна единица, а интересна карактеристика е ова: индикатор за замрзнување. Ова е симбол и алармен повик кога нашата надворешна температура паѓа под замрзнување. Надворешниот модул комуницира со часовникот на 433 MHz и растојанието на пренос е до 60 метри. Работите работат со две АА батерии, во спротивно часовникот може да се користи, но во фабриката тие исто така имаат AC адаптер (стандард на ЕУ).

мислења

Med1on
Вуд од железо? Не! Вуд Xiaomi часовник!
https://www.hoc.hu/xiaomi-mi/xiaomi-hirek/32721-fabol-vaskarika-nem-fabol-xiaomi-ora