Барај

Повторно креативна кригла, повторно во акција

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ова е гарантирано да се насмевнете на лицето на партнерот, така што дефинитивно ги надминува 5 долари.

топла и ладна студена кригла

ХЕСИЈА 400ml Чувствителна промена на кригла боја - $ 5,66

Керамичката кригла на ХЕСИОН, која ми беше сосема непозната, дефинитивно требаше да ви покаже, зашто навистина е цела шега. На шолја на 400 ml нема ветување на прв поглед, иако срцето видливо на почетокот силно сугерира дека тука ќе има некој трик. Всушност, како што срцето се врти црвено кога исполнет со топла пијалок или црна, ако ви кажам дека во чајот има ладење, или веќе ни дава течноста во него. Ако имаме доволно искуство, ние всушност ќе видиме дали чајот се пие на температура.


Не купувавте ли од странство? Прочитајте го ова: Затоа, купи во големи кинески продавници

Ако сакате да ги искористите промоциите на кинеската продавница, пријавете се за нашиот билтен и ќе ги добиете најновите кодови секој ден во вашето сандаче: Билтен за претплата на купонскиот код

Или побарајте купон на нашите илјадници кинески акциони страници: Кинески купони Пронаоѓач