Барај

Пловечкиот свет како уметничко дело

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Овој фантастичен подарок за сите возрасти ќе дојде до реализација.

C Форма Магнетна Левитација Пловечки Глобус Светската Карта v11a

Техничката основа за уникатниот визуелен ефект е електронски контролиран магнетски систем. Гледајќи ги сликите, лесно е да се погоди, електромагнетниот простор е контролиран во рампата со облик на Ц. Освен пловењето низ светот, структурата функционира и како светилка (шест), веруваме дека LED светлото во боја гарантира навистина спектакуларна целокупна слика

Точните димензии се: 17 × 18 × 5 cm, дијаметар на топката 83 mm.

коментари:

  • Уредот содржи моќни магнети, па внимателно користете го ако има електронски уред (компјутер, USB клуч, медиа плеер, итн.) Блиску до вас!
  • Ротација не е направено од страна на работите, светот мора да се движат да се движат.
  • Функцијата levitation е контролирана од микропроцесор и единица за внатрешна контрола - барем ова е дрвото - го следи растојанието помеѓу глобусот и електромагнетната глава.
  • Поврзан со електрична мрежа, можно е да ви треба англиски / унгарски енергетски конвертор.

Тоа е вистински "хај-тек" подарок за никого, и нејзината цена не е премногу лоша или. Украсниот сега попуст за $ 15,99 долари - тоа е прибл. 4200 HUF. Белешка од последниот број; Пребарај за клучни зборови "Пловечки глобус", проверете го!

Повеќе информации и нарачка: Пловечки свет (Црна)