Барај

Влезот на паметни термос по пристапни цени

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Влезот на паметни термос по пристапни цени - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ова не е неодамнешно решение, но главната позитивна тука е убаво ценообразување.

Lehoo JXKJ WD 350ML

Највозбудливата точка во "интелигентното шише" е дека може да ја прикаже температурата на течноста складирана во LCD екранот однапред. Наводно имало неколку сензори во термос во овој термос, но бидејќи не можевме да се убедиме во тоа, имаме сомневање за ова. Најголемиот дефект во контејнерот е неговиот капацитет, додека ентериерот од не'рѓосувачки челик може да ја одржи вистинската температура (или ладна или топла) за 4 часови, но просторниот литар 0,35 изгледа прилично сиромашен. Леле, така што има барем добра преносливост, ќе биде лесно да се укаже "на шанса" на нашите пријатели ...

Клучни карактеристики:

  • Прецизен приказ на температурата на дигиталниот дисплеј
  • 17,00 × 7,10 × 7,10 cm големина
  • 0,232 kg маса
  • Капацитет на литар 0,35

Гаџетот од две ААА батерии е елегантен и чист, лесен и практичен, и ние веруваме дека тоа е одличен подарок за нашите пријатели и роднини - само затоа што чини помалку од $ 13,90. Штета е што можеме да потрошиме само голема чаша за чаша.

Повеќе информации и нарачка: Lehoo JXKJ е паметен термос (Бела)