Барај

Криза и Specter случај: BIOS / UEFI Новости Дојдете!

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Криза и Specter случај: BIOS / UEFI Новости Дојдете! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Како што споменавме порано, само за Windows Update не е обезбедена целосна заштита, иако многумина остануваат.

логос на прикривање на споровите

Тинејџер - Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 матичната плоча

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

X299 во Интел сега е премиум категоријата. Повеќето од нас зборуваат само за нашата плунка кога слушаме за таков хардкор, но има и некои среќници што можат да ги однесат. Значи, бидејќи има потреба за тоа, потребно е да се произведе матична плоча која е под новиот пропик, дури и она што гејмер би го направил во вашата машина. На пример, Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 матичната плоча.

Gigabyte X299 Aorus Gaming 3

Препораки - MSI B350M тест на матични плочи

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Препораки - MSI B350M тест на матични плочи - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Процесорите на AMD Ryzen се очекува да го прекршат правилото на Интел. Врз основа на претходни тестови и прегледи, ова може дури да ни се најде, но ова ќе бара добри матични плочи.

B350mortar

Најновите вести на Computex за денес се новите ASUS матични плочи

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Новата ASUS матична плоча, поточно, сликите од страната се појавија пред презентацијата на Computexes. Нема многу информации, што е причината зошто течење е самиот ASUS.

57760 04 ASUS протекува strix x299 матичната плоча