Барај

Што претставува Apple на октомври 22?

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Вестите веќе долго време се шпекулираат дека Apple ќе претстави нешто на октомври 22. Можеби веќе знаеме.

јаболко-logo