Барај
  • Камера
  • напишано:
  • Прочитајте: 16312

Quelima SQ11 - многу мини камера за снимање со FHD резолуција

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Quelima SQ11 - многу мини камера за снимање со FHD резолуција - 4.5 надвор од 5 врз основа на 17 гласови

Ситуацијата е дека на пазарот има многу големи касети за автомобили, но она што е толку мало што е толку евтино не може да биде многу.

Оваа SQ11 мини камера 1080P HD DVR 1

Ако почнавме да бидеме мали, тогаш да видиме како е! Големината на Mini Camera Quelima SQ11 е ограничена на 2,2 x 2,2 x 2,2 cm. Во споредба со нејзината големина, изненадувачки многу е да се знае! Резолуцијата е со полно HD, тоа е 1920 x 1080 пиксели, со 30 fps сликата освежување. Големината на објективот е 3,6 милиметар, аголот на гледање е 120.

Оваа SQ11 мини камера 1080P HD DVR 2

Вградената батерија на батеријата 200 mAh исто така може да се полни од USB-порти, со целосно време на полнење на 2-3 часа за да се постигне 1 часа на работа. Се разбира, во автомобил ова не може да биде пречка, бидејќи секогаш има пополнување во автомобилот. Постојат и други добри квалитети. 5-10 метри детектира движење, така што можете да работите како мала безбедносна камера. Тој е способен за континуирано снимање, па затоа е одличен во автомобилот како видео камера, бидејќи е практично никогаш не е наполнет со мемориска картичка. Ако веќе сме на мемориска картичка, максималниот поддржан капацитет е 32 GB, но ние ќе бидеме изненадени ако тоа не е доволно за некој.

Мини мини камерата навистина има мини-цена. Quelima SQ11 сега е во 12 долари, или приближно 3200 во HUF. Испораката е бесплатна!

Повеќе информации, слики, видеа и купувања тука: Оваа SQ11 мини камера 1080P HD DVR

Кликни тука и погледнете ги нашите други вести и статии, ќе најдете нешто друго што ме интересира.

Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439