Барај

Цената на FHD спортските камери е под дното на жабата

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Тоа е пријатен исклучок ако производителот не сака да ни верува дека неговата евтини камера е способна за 4K резолуција.

GoPro убиец хардвер дојде со акција камера Xiaomi е!

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Пред две недели го запознавме хардверот, сега камерата е на англиски.

xiaomi_mijia_sport_kamera2.jpg

GT300, во автомобилот

Преглед на читателите:0/5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Имам напишано неколку пати за корисноста на камерите за камера. Без сомнение, тоа е многу корисно ако имате таков автомобил во автомобилот и е вклучен бидејќи астероидот или крајот на светот може да дојде во секое време и ако немаме камера што да се стави на Фејсбук по крајот на светот?

GT300 1080P 24 Автомобилски видео рекордер со 170 степен на гледање Аголна ноќна визија GSensor движење црна 600x600

Оригинална камера за акција 4K за дел од цената на GoPro!

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Оригинална камера за акција 4K за дел од цената на GoPro! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Огромното мнозинство на евтини кинески камери не се способни да работат резолуција 4K, но ветува овој производител. На ThiEYE T5e WiFi 4K е навистина способен да го стори тоа, иако тоа е по цена над $ 100, но тоа дури и не достигне GoPro.

ThiEYE T5e WiFi 4K 30fps Спортска камера 12MP 1

Како што ветив, овде е видео со откривање на акционата камера HawkEye FireFly 8S

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Како што ветив, овде е видео со откривање на акционата камера HawkEye FireFly 8S - 5.0 надвор од 5 врз основа на 5 гласови

Овој викенд беше повторно во врска со работата, но не ми е јасно, бидејќи утре можам да започнам тест снимање со камерата FireFly 8S. Врз основа на тестовите на мрежата, мислам дека успеав да добијам добра камера. Се додека тестовите се направени, погледнете го следното пакување на видео, каде што можете да ја видите додатоците и да ги додадете во менито. Забавувајте се!

Повеќе информации и фотографии за камерата тука: HawKeye Firefly 8S