Барај

Интел: наскоро ќе биде поправен!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Интел: наскоро ќе биде поправен! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Грешката влијае на чиповите што се нарекуваат Broadwell и Haswell.

логос на прикривање на споровите

Кршењето на две главни безбедносни слабости во последните децении се покажа како неисправно, па така водечкиот производител на процесори ги прашува корисниците да не ги инсталираат засега! Претседателот на компанијата, Навин Шеној, во соопштението дека после инсталирањето на ажурирањето, компјутерите почнале повторно повеќе од нормално и доживеале други "непредвидливи" феномени.

Покрај откриената грешка, неколку корисници се пожалија дека по инсталирањето на закрпите, нивните компјутери беа значително забавени. Интел, сепак, тврди дека просечните домашни и деловни корисници не треба да искусат значително забавување.

Извор: Интел, МТИ

Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439