Барај

Што претставува Apple на октомври 22?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Вестите веќе долго време се шпекулираат дека Apple ќе претстави нешто на октомври 22. Можеби веќе знаеме.

јаболко-logo

Според шпекулациите, постојат два можни возачи. Едниот е новиот MacBook Pro, а другиот, најверојатно, беше новиот iPad. Ова беше дополнително засилено со шпионска фотографија од денот, прикажувајќи таблета со читач на отпечатоци.

58943 1b

Сликата беше објавена од страна на кинески сајт, па имаше повеќе сомневања дека е направена евтина кинеска имитација. Значи, тоа е само сомнително што нови работи доаѓаат за неколку дена. Можеби тој можеше да најде одговори на шпекулациите кои траеја со денови.

600x329xamazonfrance620x340.jpg.pagespeed.ic.L6mBEDbdja

Во моментов, француските и германските веб-страници на Амазон престанаа да продаваат Apple TV. 23 на Амазон во октомври поставува време за ре-дистрибуција. Така, се разбира, можеме да ја поздравиме четвртата генерација на медиа плеер на октомври 22. Значи, ако ја купите Apple TV, почекајте најмалку една недела, така што подоцна нема да се почувствувате нервозни.