Барај

Денуво пред и потоа - мерење на изведбата во играта 7

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Денуво пред и потоа - мерење на изведбата во играта 7 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

DRM заштита од копирање бара одредено ниво на процесорско време, но за среќа ситуацијата не е лоша.

Следните траги вклучуваат Raytracing во Battlefield V

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Следните траги вклучуваат Raytracing во Battlefield V - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Семејството на GeForce RTX објави завчера, а ние имаме малку искуство на Battlefield V во оваа прекрасна прилика.

Несмасен случај: 23 проширувањето на Firefox требаше да биде избришано!

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Несмасен случај: 23 проширувањето на Firefox требаше да биде избришано! - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

DOOM Вечниот беше воведен со луд метеж

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
DOOM Вечниот беше воведен со луд метеж - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Една од големите ѕвезди на QuakeCon 2018 беше новата Doom.

несреќен етернски лого