Барај

Teclast F6 Про бележник - надвор од Xiaomin!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Teclast F6 Про бележник - надвор од Xiaomin! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Оваа машина го привлече моето внимание, и во мојот случај, верувајте ми голем збор!

Teclast F6 Pro преносни компјутери 2

Лаптоп за цена на автомобилот!

Преглед на читателите: 3 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Лаптоп за цена на автомобилот! - 3.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Преносливата електрана е едноставно смирен израз на MSI MT83VR Titan.

GT83VR Титан

Супер тенок гејмер тетратка од Gigabyte

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Супер тенок гејмер тетратка од Gigabyte - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Пред неколку недели беше силен во нето-конференција на ASUS прес опремен со супер-тенок лаптоп гејмер. се разбира, не само што тие ги користат најновите технологии Интел, како што Gigabyte го претстави својот тенок notebokját.

Gigabyte Aero 15 до 510x303

CHUWI LapBook - 15 коло, Full HD, 4 јадро, 200 долар - царство!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
CHUWI LapBook - 15 коло, Full HD, 4 јадро, 200 долар - царство! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Еве ги овие преносни машини. Тие се евтини, имаат добар екран, можат долго време да издржат полнење. Што е тајната?

CHUWI LapBook Windows 10 Лаптоп 1