Барај

Добивте Google Authentication, Android 8 и Гласовна контрола за MECOOL KM8 телевизиската кутија

Преглед на читателите: 3 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Добивте Google Authentication, Android 8 и Гласовна контрола за MECOOL KM8 телевизиската кутија - 2.5 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Со просечни Adroid ТВ тјунери може да купите дина, но MECOOL нуди извонредни можности по ниска цена.

MECOOL KM8 1

Tanix TX3 Mini - Не проценувајте го малку!

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Tanix TX3 Mini - Не проценувајте го малку! - 4.3 надвор од 5 врз основа на 6 гласови

MECOOL M8S PRO - осум јадрен ТВ тјунер

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
MECOOL M8S PRO - осум јадрен ТВ тјунер - 4.6 надвор од 5 врз основа на 7 гласови

Кога повеќето телевизии се паметни, не ни треба ТВ-памет, но има добар случај.

M8S PRO 1

MINIX NEO U1 TV Box - ако телевизорот не е доволно паметен!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
MINIX NEO U1 TV Box - ако телевизорот не е доволно паметен! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

На големо нешто е тоа што не ми се допаѓа паметни телевизори. Јас сигурно не ми се допаѓа, бидејќи тие немаат пари за купување на телевизија, кој е достапен на слабост цената во процесорот, меморијата е малку досадно, тоа трае долго време додека не го вклучите канал ги покажуваат, итн Сепак, ако сакате глупава телевизија и ТВ okosító до една кутија, телевизорот ќе бидат паметни, само ако би сакал да!

MINIX NEO U1 ТВ кутија Андроид 5.1.1 1

Препорака за производот: WayteQ HD-95CX

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

совршено решение за HD-95CX за дигитални терестријални емитува и евиденција и репродукција на вашите омилени мултимедијални датотеки.wayteq hd_95cx_device_white_shadowДекодер, исто така може да се поврзе лесно поврзан со модерен и наследството уреди, USB дискови и им овозможува на временски или инстант снимање на ТВ и радио канали, како и.