Барај

Мора да се види овој црвен мртов откуп 2 приколка!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Rockstar Games испрати последен совет до заедницата на PC и издаде сосема нов Red Dead Redemption 2 видео.

црвена мртва 2 конзола fujj

Најмодерната подморница на американската морнарица е контролирана од контролорот на Xbox

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Бројот на продадени Sony PS4s достигнал милион 63,3

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Бројот на продадени Sony PS4s достигнал милион 63,3 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Јапонскиот конзолен крал, Sony ги објави своите први квартални финансиски резултати за 2018. за финансиската година што завршува март. Во текот на овој период, прометот на компанијата значително се зголеми.

PS4 пратки