Барај

ГОГА започна масовна акција

Преглед на читателите:5/5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
 
ГОГА започна масовна акција - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Годишниот летен закуп започна, повеќе од 1 000 игри станаа поевтини.

Гого лого

Можеби ќе сакате да ја посетите официјалната веб страна на GOG ако сакате класични игри, бидејќи некои наслови може да имаат попуст од 90%. Уште едно убаво изненадување е тоа што играта "Ксенонаути" на РТС е бесплатна под акција - се разбира, ние мора да имаме сметка на GOG после тоа ITT можеме да го поврземе со нашиот профил. Работата на стапките на X-Com навистина не го победи пазарот, но обидот сеуште може да биде достоен за тоа.

Конечно, прегледајте ја подолу листата, која содржи адреси каде што добивме најмалку 50% попуст:

Можете исто така да најдете некои бисери?

Извор: ghacks.net, GOG