person_outline
Барај
  • забава
  • напишано:
  • Прочитајте: 23352

Промоции на Gearbest забава

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Промоции на Gearbest забава - 5.0 надвор од 5 врз основа на 31 гласови

На оваа страница, можете да ги најдете забавни промоции во продавницата GearBest, Banggood, Geekbuying секојдневно со дневно ажурирање. Ова се најдобрите цени на мрежата за тој одреден ден. За жал, опсегот на производи понудени за акции купони е конечен, така што кодот може повеќе да не работи, да истече или цената на производот нема да се намали, но ќе се зголеми кога ќе ја напишете.

Купонот е едноставен за користење. Со кликнување на името на производот ќе стигнете до страната за акција. Ставете го во кошницата (Додади го во кошничка), отворете ја кошницата (горниот десен агол, Прикажи ја мојата кошничка), а потоа Промотивен законик Копирајте го кодот во полето. Ако не, кликнете на Применуваат копчето, а потоа можете Продолжете со исходот копче. Ако сте купиле повисока вредност од производот $ 20, ве молиме проверете ја следнава страница за да видите дали можете да одберете EU Express превозот на владата! Ако е така, ќе го испорачате производот што го купивте бидејќи GearBest вети дека ќе добивате царински и ДДВ бесплатно.

GearBest има две типови на акции. на флеш Продажба не треба да внесете купонски код, што значи дека пописот е поголем.

Листата подолу се ажурира кога GearBest издава свежи купони кодови. Погледнете секој ден ...

... или да се пријавите за нашиот билтен за кодот од GearBest за да имате свежи кодови секој ден!

малиот

мислења

s3nki
+1
Цитат - Синела:
Кој тип на нарачка во моментов е предложен што е толку брзо и безбедно како и ЕУ Експрес?
овие беа препорачани од GB:
Регистрирана воздушна пошта - 15 - 28 работни денови $ 0.00
Холандија Регистрирани - 15 - 28 работни дена $ 0.00
Шведска регистрирани - 15 - 28 работни дена $ 0.69
ЕУ регистрирани - 20 - 30 работни денови $ 0.00
Белгија Регистрирани - 18 - 28 работни дена $ 0.00
Успешно испорака - 4 - 9 работни денови $ 3.41


Еу експрес не е добар, бидејќи е безбеден, но бидејќи не мора да плаќате царина и ДДВ кога ќе го нарачате.

Во суштина сите најбезбедни, најскапи се фјучерси, со навистина мала неволја. Ако нарачате од складиште во ЕУ, речиси секогаш ќе добиете некои работи од курирска компанија. Ако купувате поскапи предмети, дефинитивно треба да одберете каде имате пакет за следење на број и да се регистрирате за осигурување.
Sinyela
Кој тип на нарачка во моментов е предложен што е толку брзо и безбедно како и ЕУ Експрес?
овие беа препорачани од GB:
Регистрирана воздушна пошта - 15 - 28 работни денови $ 0.00
Холандија Регистрирани - 15 - 28 работни дена $ 0.00
Шведска регистрирани - 15 - 28 работни дена $ 0.69
ЕУ регистрирани - 20 - 30 работни денови $ 0.00
Белгија Регистрирани - 18 - 28 работни дена $ 0.00
Успешно испорака - 4 - 9 работни денови $ 3.41
s3nki
Цитат -
Пред некој да отиде во Gearbest со купон или купон, јас силно препорачувам да ги проверите страниците на заедницата во продавницата. Постојат жалби ширум светот дека не се примени никакви стоки или наплата. Не-мозоци и објаснувања и губење на време се повеќе и повеќе. Стоката не дојде и кај мене, но можеби постои можност за пари преку Paypal.


Никогаш не сум искусен такво нешто, за среќа. Имаше нешто изгубено, нешто што сте заборавиле да го спакувате. Секогаш успеавме да ја добиеме поддршката. Ако побарав пари добив кога го прашав за продавницата во паричникот што го добив, тоа беше исто така нешто што беше навредувано. Морав да пишувам малку посилно писмо едно време, иако јас не нарачав малку, но денес 6 е спакуван од поштарот и има 14 на патот (ако се сетам правилно), така што ќе направи грешка. Инаку слушам повеќе поплаки околу Божиќ, но, се разбира, има многу повеќе купувачи и многу повеќе притисок, полесно е да се направи грешка. Но, не сакам да ги заштитам, оваа година наидов на хорор-приказна 2-3, која само се прашував како може да се случи ова, но мислам дека тоа е само капка во морето во споредба со вкупниот обем на купување. Се разбира, ако мојата цел е тоа намалување, тогаш силно ќе се заколнам. :)
Zsül
+1
Пред некој да отиде во Gearbest со купон или купон, јас силно препорачувам да ги проверите страниците на заедницата во продавницата. Постојат жалби ширум светот дека не се примени никакви стоки или наплата. Не-мозоци и објаснувања и губење на време се повеќе и повеќе. Стоката не дојде и кај мене, но можеби постои можност за пари преку Paypal.
Золтан Бата
Цитат - s3nki:
Цитати - Золтан Бата:
Здраво!
Можете ли да ми помогнете со колку купони 1 можам да користам?
Јас ќе купам 2db истата плочка, но купонот 1 е само за 1 tele.
Може ли да купам 2?
благодарение


Здраво!

Ќе бидат потребни две регистрации.


Ви благодариме!
s3nki
Цитати - Золтан Бата:
Здраво!
Можете ли да ми помогнете со колку купони 1 можам да користам?
Јас ќе купам 2db истата плочка, но купонот 1 е само за 1 tele.
Може ли да купам 2?
благодарение


Здраво!

Ќе бидат потребни две регистрации.
Золтан Бата
Здраво!
Можете ли да ми помогнете со колку купони 1 можам да користам?
Јас ќе купам 2db истата плочка, но купонот 1 е само за 1 tele.
Може ли да купам 2?
благодарение