person_outline
Барај

VGA статии

Точка #
адреса автор резултати
Пазете се од џуџето ... и евтини видео картички исто така! Од: Михис Золтан (Med1on) 2193
Sapphire Radeon RX Vega 56 Нитро + стана сериозен поединец Од: Михис Золтан (Med1on) 3658
Kibeszélő: издишување мали играчи, или се случува свесна сегментација? Од: Михис Золтан (Med1on) 8703
Ние го тестиравме она што сеуште не го имаме: GTX 680 SLI, GTX 670 Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 32112
Ги тестиравме GK104: GeForce GTX 680 и врвот шапка Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 27627
Се обидовме: AMD Radeon HD 7770 - Зеленортски Острови на арената Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 22881
Се обидовме: AMD Radeon HD 7870 / 7850 - опасни питбули Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 45375
Се обидовме: AMD GCN - воведува Radeon HD 7970 и HD 7950 Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 35461
Ние тестирани: GeForce GTX 560 - филер или млазница? Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 22021
Ние тестирани: GIGABYTE GTX 580 SOC наспроти ASUS GTX 580 Матрикс Платинум Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 24951
Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439