person_outline
Барај

Софтверски статии

Точка #
адреса автор резултати
Преместување на програмската околина од основите Од: Михис Золтан (Med1on) 2063
Дали мразиш да планираш пат во програмата за навигација? Ајде да го покажеме решението! Од: Тарнок Золтан 2067
Почитуван Мајкрософт, можеме да ви дадеме совет? Од: Михис Золтан (Med1on) 2349
Размислете за тоа следниот пат кога ќе го копирате на вашиот телефон! Од: Михис Золтан (Med1on) 5813
Отворете ги богатствата со прелистувачот ... Од: Михис Золтан (Med1on) 4163
Опера (исто така) е многу несмасна во рекламниот блокер на Хром Од: Михис Золтан (Med1on) 3723
Ние резимираме што може да направи следниот Windows 10 Од: Михис Золтан (Med1on) 7618
Тест за софтвер: Панда Облак антивирус Од: Михис Золтан (Med1on) 79400
Флеш курсот: Изработка на Star Wars текст Од: Тарнок Золтан 14368
Флеш курс: Креирај анимиран ракопис Од: Тарнок Золтан 11131