person_outline
Барај

Статии за ладење

Точка #
адреса автор резултати
Тест за ладење на процесорот - Noctua против Intel Core i5 Од: Тарнок Золтан 27224
Уште едно лето со Коса Објавено од Tinker 14043
Core i7 против Scythe Од: Тарнок Золтан 18517
ГЕЛИД фанови - во духот на тишината Од: Тарнок Золтан 16007
Core i7 ладилни тестови Од: Тарнок Золтан 19739
35 фан туториал и тест Од: Тарнок Золтан 31338
Скит никогаш не е доволно! Од: Тарнок Золтан 14921
Нов унгарски производ на ИТ пазарот! Од: Тарнок Золтан 14882
Иновативни новини на Scythe Објавено од Tinker 19660

Забележите: Низа за конверзија на низа во /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on-line 58

Забележите: Низа за конверзија на низа во /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on-line 71

Забележите: Низа за конверзија на низа во /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on-line 71

Фатална грешка: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_q0kao4c32vaoccbbjfkmg6gp86, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_q0kao4c32vaoccbbjfkmg6gp86, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on-line 482