person_outline
Барај

Професионални статии

Точка #
адреса автор резултати
Евтин компјутер за играње? Има надеж! (Групно) Од: Михис Золтан (Med1on) 1919
тест Од: Тарнок Золтан 4215
Се обидовме: AMD A6-3650 APU и A8-3850 APU - ова не е вистинскиот напис Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 21293
Се обидовме: AMD A8-3850 APU - Воведување на AMD Llano, "големиот" Fusion Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 24032