person_outline
Барај

Чување на статии

Точка #
адреса автор резултати
Враќање во минатото, тоа е одличен пишување одбор тест Од: Михис Золтан (Med1on) 1779
Ние тестиравме: Kingston DataTraveler HyperX Predator, ѕвер во вашиот џеб Од: Тарнок Золтан 30570
Се обидовме: Silicon Power Sky Share - масовно складирање Од: Тарнок Золтан 26202
Ние тестирани: Kingston HyperX SSD 3K - брз тест Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 10946
Ние тестирани: Kingston DT Elite USB 3.0 - побрзо, поефтино Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 8336
Ние тестиравме: Kingston DataTraveler HyperX 3.0 - ракета во џеб Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 9213
Ние се обидовме: Kingston HyperX SSD 240 GB - тоа е навистина барака! Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 9512
Ние тестирани: Силиконска моќ Блаже B10 Од: Тарнок Золтан 7857
Воведување на: Silicon Power E20 SSD - забрзување на системот лесно Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 15418
Воведување: USB 3.0 повторно натоварен Од: Тарнок Золтан 13566