person_outline
Барај

PDA статии

Точка #
адреса автор резултати
Каков телефон сакам за себе? - го претставуваме UMIDIGI Z2 Pro Од: Тарнок Золтан 10636
Кинески телефони по стапките на iPhone X 28 од сега до 170 до илјадници Од: Тарнок Золтан 2383
HOMTOM HT70 дојде со огромна батерија - го отпакувавме Од: Тарнок Золтан 3361
Топ 5 евтини телефон од Кина - 2018 јули Од: Тарнок Золтан 1989
Изненадувачки, изненадувачки, го претставуваме новиот HOMTOM телефон Од: Тарнок Золтан 3042
8 тенок телефони 30 под илјадници форинти Од: Тарнок Золтан 2295
Топ 5 - најдобри телефони од средината на опсег од Кина - мај Од: Тарнок Золтан 2047
Топ 5 - Најдобар телефон од 5 од Кина до 30 илјадници форинти - мај Од: Тарнок Золтан 2767
Cubot X18 Plus - високо-средината на средината (обновено) Од: Михис Золтан (Med1on) 7215
Потоа отидовме да видиме што Huawei P20 Pro камерата беше толку добра Од: Тарнок Золтан 7501