person_outline
Барај

PDA статии

Точка #
адреса автор резултати
Воведување на UMIDIGI Z2 Pro - Вештачка интелигенција, огромен екран и нов процесор Од: Тарнок Золтан 1276
Изненадувачки, изненадувачки, го претставуваме новиот HOMTOM телефон Од: Тарнок Золтан 862
8 тенок телефони 30 под илјадници форинти Од: Тарнок Золтан 898
Топ 5 - најдобри телефони од средината на опсег од Кина - мај Од: Тарнок Золтан 808
Топ 5 - Најдобар телефон од 5 од Кина до 30 илјадници форинти - мај Од: Тарнок Золтан 1340
Cubot X18 Plus - високо-средината на средината (обновено) Од: Михис Золтан (Med1on) 2477
Потоа отидовме да видиме што Huawei P20 Pro камерата беше толку добра Од: Тарнок Золтан 2496
ТОП 5 кинески телефон - 2018 април Од: Тарнок Золтан 1452
Топ 5 - Најдобри телефони од среден опсег од Кина 60 илјадници форинти - 2018 април Од: Тарнок Золтан 1680
Најдобри кинески телефони 30 во илјадници форинти од европските акции - април Од: Тарнок Золтан 2327