Барај

Најдобри кинески телефони 30 за илјадници форинти - август

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Најдобри кинески телефони 30 за илјадници форинти - август - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ги поздравуваме оние кои сакаат да го испратат својот нов телефон до 30 под 1.000 долари во Кина!

xiaomi redmix 6

AOC PDS241 - Ова е монитор кога Порше го дизајнира изгледот

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Неверојатни решенија и извонреден квалитет на сликата, го добиваме ова од AOC мониторот.

AOC PDS241 23

Newsgroup Xiaomi со озборувања

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Newsgroup Xiaomi со озборувања - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

За оваа недела добивме многу изненадувања од паметен телефон преку телефонот до таблетот.

xiaomi микс 2s жад 3

Целосна Xiaomi 2018 телефонска понуда, ајде да видиме што да одбереш!

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Целосна Xiaomi 2018 телефонска понуда, ајде да видиме што да одбереш! - 4.3 надвор од 5 врз основа на 3 гласови

Уредот сè уште не пристигна, но Java, навистина очекуваните телефони се веќе на полиците на продавниците.

Xiaomi Mi A2 2

Каков телефон сакам за себе? - го претставуваме UMIDIGI Z2 Pro

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Каков телефон сакам за себе? - го претставуваме UMIDIGI Z2 Pro - 5.0 надвор од 5 врз основа на 6 гласови

Тоа е токму она што, моќен процесор, многу меморија и убава надворешност со изненадувачки ниски цени.

umidigiz2pro2

Бомба изненадување, пристигна во Xiaomi Ми A2, плус веднаш во две верзии

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Бомба изненадување, пристигна во Xiaomi Ми A2, плус веднаш во две верзии - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Седевме на кошулата и чекавме официјални демонстрации, но го добивме телефонот наместо. Не е лошо веќе!

Xiaomi Mi A2 3

Кинески телефони по стапките на iPhone X 28 од сега до 170 до илјадници

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Дали сакате модерен телефон, но немате полк 300? Ова не може да биде пречка!

интро

HOMTOM HT70 дојде со огромна батерија - го отпакувавме

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
HOMTOM HT70 дојде со огромна батерија - го отпакувавме - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Тие се обиделе да издвојат изглед без изглед, но тие само успеале да се извлечат со тоа, но тие нема да паднат за 5-6 денови.

HOMTOM HT70 12

Лозинка star-snippets.com

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 437

Забележите: Недефиниран индекс: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on-line 439