Барај
Точка #
адреса автор резултати
Ние тестирани: GeForce GTX 550 Ti - bestbuy или пад? Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 16489
ATI Radeon HD 6850 и CFX - во име на нарушување, јадро моќ Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 21008
ASUS GT 220 BRAVO и ENGT240: Ревидирани мали GeForces Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 14798
GeForce GTS 450 и GTS 450 SLI - Само нов GeForce во средината на опсег Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 19362
Тестот за големи видео картички: Од GTX 465 и HD 5830 до врвот Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 20536
ATI Radeon HD 5670 - DirectX 11 е навистина евтини? Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 16033
ATI Radeon HD 5670 - Дали е DirectX 11 навистина евтино? (англиска верзија) 2010-03-08 8 2217 Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 17676
Артилерија: HD 5970, HD 5870 CrossFire, HD 5850 CrossFire Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 16133
ГОЛЕМА БАНГ: HD 5970, HD 5870, CrossFireX, HD 5850, CrossFireX Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 13651