Барај
Точка #
адреса автор резултати
Ние тестиравме: ASUS Maximus 5 Extreme и Формула: убијци Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 15705
Ние тестиравме: ASUS TUF SABERTOOTH Z77 - празнина на штитот Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 16208
Ние тестиравме: ASUS Maximus IV Extreme + Core i7 2600K - започнува жетвата сезона! Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 18013
Ние тестиравме: Core i7-990X EE + Rampage III Black Edition + GTX 580 SLI Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 13985
ASUS P8P67 Делукс - се приближува нова ера Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 9199
ASUS SABERTOOTH 55i и P7P55D Делукс - Топ клас воини - Ажурирано! Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 13476
ASUS P6T7 WS SuperComputer - во име на неговата моќ Објавено од Tinker 10949