person_outline
Барај

Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"

ТОББ
2018 јуни. 15 21: 27 - 2018 јуни. 15 21: 32 # 20233 тој напишал: се угасне
OldSton ја создаде темата: Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"
Добра тишина Нов биос Доаѓа до добра старомодна матична плоча. Точно бета.
Тековната 1.50 покренува 1.60.
'Ажурирај го процесорот Микрокод' напишано накратко


www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme3/#BIOS

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Оваа е-адреса е заштитена од spyware. Треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Chieftec Smart серија 650W

Windows 10 Pro 64bit
Последен пат изменето од 2018 јуни. 15 21: 32 Објавено од: се угасне.

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 јуни. 16 17: 46 # 20236 тој напишал: Med1on
Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"
Спектер / Meltdown поправка? Дали ви се види?

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 јуни. 16 18: 09 # 20237 тој напишал: се угасне
Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"
Не изгледав. Ќе се обложам утре.
Но, не најдов тест што може да се искористи.

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Оваа е-адреса е заштитена од spyware. Треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Chieftec Smart серија 650W

Windows 10 Pro 64bit

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 јуни. 16 19: 02 - 2018 јуни. 16 19: 03 # 20238 тој напишал: Med1on
Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"
Тогаш однапред можете да видите каква е безбедносната ситуација:

Ashampoo Specter Meltdown Проверка на процесорот
www.ghacks.net/2018/01/15/ashampoo-spect...eltdown-cpu-checker/


Ако го погледнате по надградбата, ќе видите дали нешто се случило.
Последен пат изменето од 2018 јуни. 16 19: 03 Објавено од: Med1on.
Следниве корисници им се заблагодари: се угасне

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 јуни. 17 15: 59 - 2018 јуни. 17 17: 20 # 20239 тој напишал: се угасне
Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"
Гледав;
Спектер: ранливи.
Криза: безбедно


Почнав да размислувам за новиот биос, и тоа беше добра работа да се добие на матичната плоча :)

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Оваа е-адреса е заштитена од spyware. Треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Chieftec Smart серија 650W

Windows 10 Pro 64bit
прилози:
Последен пат изменето од 2018 јуни. 17 17: 20 Објавено од: се угасне. Причина: успешна надградба на BIOS-от
Следниве корисници им се заблагодари: Med1on

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 јуни. 17 19: 00 # 20240 тој напишал: Med1on
Asrock Z77 екстремен 3 Биос "Бета"
Па, тоа е за пофалба. :)

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!