person_outline
Барај

PDA статии

Точка #
адреса автор резултати
Најдобри телефони од Кина 30 илјадници форинти - 2018 октомври Од: Тарнок Золтан 966
HOMTOM HT70 тест - џиновска батерија и невообичаен надворешен Од: Тарнок Золтан 851
5 + 1 специјален телефон од Кина - 2018 септември Од: Тарнок Золтан 1143
Најдобар 5 телефон од средината на опсег од Кина до 60 на илјадници форинти - септември Од: Тарнок Золтан 2157
Oukitel K10 тест - до една недела на диви телефон Од: Тарнок Золтан 2443
5 + 1 мобилен телефон од Кина за 30 на илјадници форинти во септември Од: Тарнок Золтан 2267
Најдобар 5 мобилен телефон од Кина - август Од: Тарнок Золтан 2961
Најдобри кинески телефони 30 за илјадници форинти - август Од: Тарнок Золтан 1935
Каков телефон сакам за себе? - го претставуваме UMIDIGI Z2 Pro Од: Тарнок Золтан 8114
Кинески телефони по стапките на iPhone X 28 од сега до 170 до илјадници Од: Тарнок Золтан 1735