person_outline
Барај

VGA статии

Точка #
адреса автор резултати
NVIDIA има нејасно визионерски визија, како и Од: Михис Золтан (Med1on) 2272
Пазете се од џуџето ... и евтини видео картички исто така! Од: Михис Золтан (Med1on) 2833
Sapphire Radeon RX Vega 56 Нитро + стана сериозен поединец Од: Михис Золтан (Med1on) 4721
Kibeszélő: издишување мали играчи, или се случува свесна сегментација? Од: Михис Золтан (Med1on) 10879
Ние го тестиравме она што сеуште не го имаме: GTX 680 SLI, GTX 670 Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 36893
Ги тестиравме GK104: GeForce GTX 680 и врвот шапка Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 32097
Се обидовме: AMD Radeon HD 7770 - Зеленортски Острови на арената Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 26097
Се обидовме: AMD Radeon HD 7870 / 7850 - опасни питбули Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 52184
Се обидовме: AMD GCN - воведува Radeon HD 7970 и HD 7950 Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 41901
Ние тестирани: GeForce GTX 560 - филер или млазница? Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 25056