Барај

отпечаток

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
отпечаток - 4.7 надвор од 5 врз основа на 3 гласови

Одговорен уредник:

Tárnok Zoltán (s3nki)

мислења

s3nki
-1
Цитат - Ехо Ли:
Здраво admin,
Ова е ехо од Linghtinthebox, ние сме добро воспоставена кинески Онлајн Трговија на мало Основана во 2007 и кои котираат на њујоршката Exchange.we се направи многу на промоција на некои брендирани производи неодамна, па би сакал да знам дали има било какви шанси да работат со вас и споделување на нашите информации за производот на вашиот сајт / група.
Ве молам, да ми кажете дали ова е нешто што можеме да го поставиме? Јас сум желен да го направам партнерството со вас.
Со почит
ехо


Здраво ехо,

Ве молиме испратете ја поштата до tarnok.zoltan (@) gmail (.) Com

Благодарам!
Ехо Ли
Здраво admin,
Ова е ехо од Linghtinthebox, ние сме добро воспоставена кинески Онлајн Трговија на мало Основана во 2007 и кои котираат на њујоршката Exchange.we се направи многу на промоција на некои брендирани производи неодамна, па би сакал да знам дали има било какви шанси да работат со вас и споделување на нашите информации за производот на вашиот сајт / група.
Ве молам, да ми кажете дали ова е нешто што можеме да го поставиме? Јас сум желен да го направам партнерството со вас.
Со почит
ехо