• Monitor
  • Írva:
  • Olvasva: 2034

Megérkeztek a Philips S-line és V-line terméksorozatok monitorai

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Philips kibővíti S7-line és V7-line terméksorozatait. A V7 egy kiváló termelékenységet biztosító, fő funkciókkal rendelkező alap terméksorozat, míg az S7 már néhány prémium funkciót is magában foglal. A teljes S7 terméksorozat 2 darab 21,5 hüvelyk képátlójú és 4 darab 23,8 hüvelyk képátlójú termékből fog állni. A teljes V7 terméksorozat ennél is nagyobb választékot kínál: 2 darab 21,5 hüvelykes, 3 darab 23,8 hüvelykes és 4 darab 27 hüvelykes képátlójú monitort.

243S7 f image

 

Mindkét terméksorozat olyan innovációkat is tartalmaz, amelyek a magasabb árkategóriájú termékeket jellemzik. Az S7 sorozat monitorjai vékonyabb peremükkel és a letisztult minimalista megjelenésű lábazatukkal már első pillantásra is lenyűgözőek, nem is beszélve arról, hogy sokkal kevesebb helyet foglalnak az asztalon. A legújabb modellek – mind az S7, mind a V7 terméksorozatban – három oldalon keret nélküliek. A kiváló megjelenés mellett az elegáns formatervezés olyan alkalmazásoknál is hasznos, ahol egymás mellé kell tenni két képernyőt: így a képernyők „csatlakoztatása” alig észlelhető és azt a benyomást kelti, mintha a jobb összehasonlítás és a termelékenység érdekében egy nagy képernyőt használna.

243S7 pivot45

Full HD felbontásukkal és az IPS technológia által nyújtott széles látószögükkel mindkét terméksorozat képernyői éles és kristálytiszta képet jelenítenek meg, akkor is, ha szinte teljesen oldalról nézi a képet. A maximális kényelem érdekében a képernyő helyzete beállítható: az S7 terméksorozat lábazata lehetővé teszi a képernyő döntését, forgatását és magasságbeállítását, így pontosan a megfelelő szögbe állíthatja azt. A V-line terméksorozat összes tagja dönthető.

243S7 s

Az összes S7 terméksorozatba tartozó képernyő alapfelszereltségéhez tartozik a SoftBlue LED technológia. Kutatások bizonyították, hogy a LED képernyők által kibocsátott kék hullámhosszú sugárzás hosszú távon káros lehet a látásra. A SoftBlue technológia egy olyan monitorhardvert jelent, amely úgy csökkenti a káros  rövidhullámhosszú kék fény kibocsátását, hogy nem befolyásolja a kijelző színét vagy képét. A V7 terméksorozatban ugyanezt a szerepet a LowBlue világítás üzemmód tölti be. A LowBlue világítás üzemmód egy olyan szoftveres megoldás, amely csökkenti a káros kék LED fényt.

243V7QDABX ftr rflx 2

A szem kímélését szolgáló másik két funkció az EasyRead (S7 és V7 terméksorozatok), amely hosszú dokumentumok olvasásához papírhoz hasonló hatást nyújt, valamint a SmartContrast (S7 és V7 terméksorozatok), amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását.

Szóljon hozzá!