Lesz Microsoft Surface telefon?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Nem először reppenek fel pletykák arról, hogy a Microsoft saját okostelefon gyártásába kezd, de most, hogy a Surface tablet már valóság, sokkal könnyebb ezeket a híreket elhinni.
surface smartphone
Van aki ilyennek képzeli...
A mostani pletykák alapja egy névtelenséget kérő tajpei alkatrész beszállító embere, aki szerint a Microsoft részéről mozgolódás tapasztalható. Ugyan akkor azt nem lehet tudni, hogy ez csak egy prototípus előállítására irányuló kísérlet vagy egy valós, sorozatgyártásba kerülő eszköz miatt van. A pontos felépítésről semmit sem lehet tudni, mindössze a 4 vagy 5 hüvelkyes kijelző adhat támpontot az új Surface eszköz kinézetéhez.

A The Wall Street Journal munkatársai megkérdezték Steve Ballmert, de ő nem adott konkrét választ, inkább az ünnepi szenzonban boltokba kerülő új mobil Windowszal felszerelt Nokia, Samsung és HTC készülékeket említette.
surface tablet
Robbantott Surface tablet

Sokan gondolják úgy, hogy a Microsoft az Apple üzleti modelljét kívánja követni, így nem lenne meglepő a Surface tablet után egy Surface telefon bejelentése. Az üzleti modell ugyan akkor nem csak az értékesítésben kell, hogy megmutatkozzon. Az Apple nagy hangsúlyt fektet az Apple érzésre, vagyis arra, hogy a felhasználók szeressék is használni készüléküket amellett, hogy büszkék is arra, hogy Apple termékkel rendelkeznek. E filozófia mentén a Microsoft kénytelen lesz "ütős" eszközöket gyártani, olyanokat, amik nem csak a felhasználói élmény, hanem a külső szempontjából is felveszik a versenyt az alma logós termékekkel.
Szóljon hozzá!