Ezek a WP7-es alkalmazások nem futnak 256 MB RAM-al

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Elkészült egy lista, amely azokat az alkalmazásokat tartalmazza, amik nem futnak a 256 MB RAM-al rendelkező WP-s okostelefonokon.

nokia-lumia-6101-476x375

Amikor a Microsoft lehetővé tette, hogy 256 MB RAM-al rendelkező készülékeken is futhasson a Windows Phone rendszer, várható volt, hogy bizonyos alkalmazások nem fognak megfelelően működni a kevesebb memória miatt. Most el is készült egy lista, amelyben láthatjuk, hogy mely programokról kell lemondani. Ez jelenleg a több, mint 80 000 szoftver közül 1397 alkalmazást érint. A fejlesztők minden bizonnyal tudnának ezen változtatni, hiszen az iPhone 3G-ben csak 128 MB RAM található, mégis képes futtatni az arra írt szoftvereket.

 

Néhány népszépszerű applikáció, amiről le kell mondanunk: Angry Birds, Assassin’s Creed, Bejeweled LIVE, COLLAPSE, Deer Hunter 3D,  Doodle God, Fable: Coin Golf, Fragger, Glyder: Adventure Worlds, Halo Waypoint,Hydro Thunder GO, Lets Golf 2, MONOPOLY, NFS: Hot Pursuit, PES 2012, Plants vs. Zombies, Rocket Riot, Sid Meier’s Pirates!, Spider Jack, Skype and The Sims 3.

 

A teljes lista a következő oldalon érhető el: LINK

Forrás: dailymobile.se

Szóljon hozzá!